Ne vállaljon túl nagy kockázatot!

Kategória: Jogi Hírek


A "Korlátolt" felelősség előnyei



Amennyiben Őn Bt. beltagja vagy egyéni vállalkozó, teljes vagyonával felel a vállalkozása tartozásaiért, kötelezettségeiért. Ez a korlátlan felelősség sok esetben a család egész vagyonát és megélhetőségét veszélyezteti, például egy tévesen meghozott üzleti döntés vagy csupán a körülmények szerencsétlen összejátszása miatt. Mi a megoldás?

Egy Korlátolt Felelősség Társasággá való átalakulás, illetőleg Kft. alapítása. Általánosságban elmondható, hogy a Kft.  kötelezettségeiért  a tag nem köteles helytállni. Így a tulajdonos és a családja magánvagyona és a cég vagyona elválik egymástól.




Amennyiben Átalakulással, formaváltással kapcsolatos kérdése van, 


írjon nekünk e-mailt  az iroda@nagynoraugyved.hu címre vagy hívjon minket a 06/20/662/60/96-os telefonszámon.

 

Vissza

Címkék :
kft, bt, atalakulas, alapitas, beolvadas, felelosseg


Kapcsolódó cikkeink :

Cég alapítás adatbekérő
 


CÉG ALAPÍTÁS


Kft., Bt., Zrt., alapítása egyszerűen és gyorsan! Az egyszerűsített eljárás lényege, hogy az elkészített, aláírt létesítő okiratokot, egyéb dokumentumokat minősített elektronikus  aláírással ellátva küldjük el az illetékes cégbírósághoz. Az eljárás illetéke 50.000 Ft, melyet banki utalással kell megfizetni. Közzétételi díjat nem kell fizetni. A cégeljáráshoz szükséges dokumentumok, okiratok előkészítése után, ezeknek aláírása egyeztetett időpontban az Irodámban - 8000 Székesfehérvár, Liszt Ferenc utca 3.- történik.

Mindehhez szükséges a személyi azonosítást lehetővé tevő okmányok, a székhelyként, illetve telephelyként-fióktelepként megjelölt ingatlanok tulajdonosainak, haszonélvezőinek hozzájáruló nyilatkozata, valamint az ingatlanok 30 napnál nem régebbi tulajdoni lapja, amely a  pontos helyrajzi szám ismeretében beszerezhető.


Az ügyintézés meggyorsítása érdekében kérem töltse le az alábbi file-t, és kitöltve küldje meg a iroda@nagynoraugyved.hu címre. 


cegalapitas_adatbekero.xls

Részletek »»


Kötelező! Ne hagyja az utolsó pillanatra!

 KFT társasági szerződésének hatályosítása és törzstőke emelés! Illeték és közzétételi díj mentes! Ne kockáztassa a bírságot!



Határidő 2017. március 15.!!!




Részletek »»