Teljes körű képviselet Kártérítési Perekben!

Orvosi Műhiba perek; Közúti vagy Munkahelyi Baleseteket követő Kártérítési perek; Sértetti képviselet a balesetet, kárt okozóval szemben indult büntető eljárásban.


Magyarországon 2014 első három negyedévében közel 12.000 közlekedési baleset történt. 9 hónap alatt 386 halálos kimenetelű és 3526 súlyos sérüléssel járó baleset, amelyek következtében az értintettek és családjaik maradandó lelki és fizikai sérüléseket szenvedtek. Ki a felelős mindezekért? Ki fizeti meg a  bekövetkezett anyagi és pénzben nem kifejezhető sérülések ellenértékét? 

A felelősség sok esetben egyételműen megállapítható, a bűnösöket a Büntető Bíróság is elmarasztalja! De Mi van akkor, ha épp a Bíróság téved és Önt tévesen ítélték el vagy tartották fogva. A magyar állam az elmúlt években átlagosan évi 275.000.000,- forint káratanítást fizetett ki a tévesen elítéltek és alaptalanul fogvatartottak számára! 

Olcsó hirdetés
Kártérítés sok esetben kérhető!

Ha Ön utas volt egy balesetben, súlyosan megsérült, elütötték vagy hozzátartozója balesetben elhalálozott KÁRTÉRÍTÉSRE lehet jogosult!

Ha Önt munkahelyi baleset érte, munkahelyén nem tartották be a biztonsági előírásokat vagy hozzátartozója munabalesetben meghalt KÁRTÉRÍTÉSRE lehet jogosult!

Ha Ön Orvosi műhiba elszenvedője lett KÁRTÉRÍTÉSRE jogosult lehet!


Ha Önt tévesen ítélték el vagy tartották fogva KÁRTÉRÍTÉSRE lehet jogosult!


Minél hamarabb lép velünk kapcsolatba, annál többet és gyorsabban segíthetünk!

Ingatlanjog | Cégjog | Családjog | Munkajog | Kártérítési jog | Öröklési jog | Adójog