Egy jogi probléma átbeszéléséhez átlagosan fél és egy óra közötti időre van szükség, legyen szó akár egy válóper megindításáról vagy egy ingatlan adásvételi szerződés átbeszéléséről. A tanácsadás során az ügyvéd meghallgatja az ügyfél előadását, áttekinti a rendelkezésre álló iratokat, felteszi a szükséges kérdéseket, majd a jogszabályi háttér ismertetése mellett véleményt mond az adott ügyben. Ezt követően az ügyvéd feltárja a lehetséges megoldási lehetőségeket és ezek várható költségeiről tájékoztatja az ügyfelet, aki így már megalapozottan dönthet, hogy melyik utat választja a lehetséges megoldások közül.

A jogi tanácsadás legjobb módja a személyes találkozó az ügyvédi irodában, de sok esetben ez nem megoldható, mivel az ügyfél külföldön tartózkodik vagy más okból nem tud eljönni egy ilyen megbeszélésre. Különösen aktuális ez a mai járványügyi viszonyokban.

A Skypeos tanácsadás esetén az ügyfeleknek a honlapon szereplő telefonszámon vagy emailban fel kell venniük a kapcsolatot az ügyvédi irodával. Lehetőség szerint röviden írják le ügyüket és küldjék el scanelve vagy lefényképezve a kapcsolódó dokumetumokat. A kapcsolatfelvételt követően időpontot egyeztetünk, hogy az ügyfél mikor hívja az irodát a jogi tanácsadás érdekében. Az időpontfoglalás feltétele, hogy a jogi tanácsadás díja az ügyvédi iroda bankszámlaszámára átutalásra kerüljön legkésőbb a lefoglalt időpontig. A jogi tanácsadás óradíja 10.000,- forint/megkezdett fél óra.

Hívjon minket bizalommal vagy írjon email az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

iroda@nagynoraugyved.hu                  0620/6626-109. 

Ügyvédek Skype nevei:   Dr. Nagy Nóra ügyvéd: live:.cid.869f202bbd6365fc
                                 Dr. Bartók Ferenc ügyvéd: live:dr.bartok.ferenc_1